Peace for the Soul

A common space for harmonic peacemakers

Shefqet Avdush Emini's Blog (32)

Faruk Tasholli: Piktori Shefqet Avdush Emini pushton botën

Kulturë

Wednesday, 23.10.2013, 06:24 PM

PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT…

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on January 23, 2019 at 8:57am — No Comments

Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

  …

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on January 23, 2019 at 8:30am — No Comments

FESTANIADA E TITUJVE PEGASIANE 2018

FESTANIADA E TITUJVE PEGASIANE (FINAL) …
Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on January 15, 2019 at 4:30am — No Comments

SHEFQET AVDUSH EMINI MY PERFORMANCE

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on January 15, 2019 at 4:30am — 1 Comment

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS 2015

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on January 15, 2019 at 4:30am — No Comments

SHEFQET AVDUSH EMINI - PAINTINGS,AND BIOGRAPHY

International Art Symposium in Alanya…

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on December 5, 2018 at 3:00am — 1 Comment

SHEFQET AVDUSH EMINI BIOGRAPHY,CV

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on May 6, 2018 at 10:00am — No Comments

INTERNATIONAL DAVIDOVC ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

           

Review from Patimat  Guseynova Sharuhanova artist. Russia,…

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 1:00pm — No Comments

PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT SHEFQET AVDUSH EMINI DAVIDOVC ARTIST

PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT SHEFQET AVDUSH EMINI

Nga: Faruk Tasholli

Vetëm për pak muaj, piktori kosovar Shefqet Avdush Emini, me artin e tij, merr pjesë në tri qendra botërore të artit, pa llogaritur pjesën tjetër të ekspozitave të mëparshme.

Piktori kosovar me qëndrim në Holandë, Shefqet Avdush Emini, tashmë është bërë një krijues lëvizëz nëpër botë, qoftë me…

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 1:00pm — No Comments

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese - International Davidovc Artist Shefqet Avdush Emini

REMZI LIMANI:

ARTISTI ME VLERA TË DËSHMUARA KRIJUESE

E Enjte, 02.12.2010, 10:58 PM |…

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 1:00pm — No Comments

International Davidovc Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !

Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !

Jam
ë mirënjohës për mbështetjë…
Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 1:00pm — No Comments

Review: Artist Shefqet Avdush Emini - Davidovc

ر الأخ بار

ال رئ ي س ية . 1

ف نون . 2

ال هول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب 01 آلاف ي ورو . 3

آلاف 10 الهول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب 

ي…

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 1:00pm — No Comments

SHEFQET AVDUSH EMINI INTERNACIONAL ARTIST, PIKTORI SHQIPTAR NGA KOSOVA , LNPSHA "PEGASI" ALBANIA

18-11-2014

Sipar i madh i artit të…

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 1:00pm — No Comments

Biography: Shefqet Avdush Emini

INTERNATIONAL ARTISTBiography:…Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 1:00pm — No Comments

SHEFQET AVDUSH EMINI - UNE JAM VETEM AMBICIOZ NE PLANIN E KRIJIMIT

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 15.10 — Geen reacties…

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 1:00pm — No Comments

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ?

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME…

Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 12:58pm — No Comments

INTERNATIONAL ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINIKETU KAM LIN DHE KETU DO TE VDES

http://museudeartecontemporaneamac.blogspot.nl/2012/10/blog-post.html

PORTRET SHQIPTARI…Continue

Added by Shefqet Avdush Emini on March 14, 2018 at 12:54pm — No Comments

Quote of the moment:

"PEACE
NOT WAR
GENEROSITY
NOT GREED
EMPATHY
NOT HATE
CREATIVITY
NOT DESTRUCTION
EVERYBODY
NOT JUST US"

* * *

Connect With Us!
Badge

Loading…

© 2019   Created by Eva Libre.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service